Dem kan du møde

Luk alle
Åbn alle

Aarsleff er en førende dansk entreprenørkoncern. De har speciale i at udtænke, planlægge og gennemføre store projekter inden for infrastruktur, klimatilpasning, miljø, energi og byggeri.

Læs mere om Aarsleff her (nyt vindue)

BIOFOS er Danmarks største spildevandsvirksomhed. De renser vandet fra 1,2 mio. indbyggere i hovedstadsområdet.

Læs mere om BIOFOS her (nyt vindue)

BMS udlejer mobil- og lastbilkraner med specialuddannede kranførere. På BMS' stand kan du møde en kranførerlærling, en HSEQ/HR Assistent og en driftschef.

Læs mere om BMS Kraner her (nyt vindue)

Boblberg er en online portal, hvor man kan skabe nye interessefællesskaber. Det kan være sociale relationer som venskaber, motionsmakkere eller måske en ekstra frivillig. Platformen bruges af mere end 200.000 borgere i mere end 30 kommuner.
På Boblbergs stand kan du møde flere forskellige funktioner bl.a. indenfor event, kommunikation og markedsføring.

Læs mere om Boblberg her (nyt vindue)

Det Gyldne Brød laver både brød og flere slags kager.

På messestanden kan du møde bagersvende og en konditorlærling.

Læs mere om Det Gyldne Brød her (nyt vindue)

Egerbyg er en entreprenør virksomhed, som udfører håndværk inden for flere faggrupper med spidskompetencer inden for især tømrer- og snedkerifaget. På Egerbygs stand kan du møde en tømrer.

Læs mere om Egerbyg her (nyt vindue)

Ejner Hessel er en af landets største bilforhandlere og serviceorganisationer. De forhandler og reparerer - lige fra små el-biler til tunge, komplicerede lastbiler. På messen kan du blandt andet møde mekanikerlærlinge.

Læs mere om Ejner Hessel her (nyt vindue)

Elsec udfører el- og sikringsarbejde, som fx el-installationer, overvågning samt brand- og alarmanlæg. På Elsecs stand kan du møde flere fra virksomheden, bl.a. en elektriker, en sikringstekniker og en teknisk tegner.

Læs mere om Elsec her (nyt vindue)

El-Strøm udfører alle former for el-opgaver. Alt fra lys- og kraft-installationer over sikringsanlæg som dørtelefoner, videoovervågning og ADK-anlæg (Adgangskontrol) til højspændingsinstallationer for f.eks. tunnelboremaskiner. På El-Strøms stand kan du møde flere fra virksomheden, bl.a. El-Strøms elektrikerlærlinge. El-Strøm tager både EUD - og EUX- lærlinge.

Læs mere om El-Strøm her (nyt vindue)

Falck tilbyder beredskabstjeneste og sundhedsydelser i 30 lande med mere end 30.000 ansatte. På messen kan du blandt andet møde reddere.

Læs mere om Falck her (nyt vindue)

Føtex er et varehus, som indeholder både kolonial- og slagtervarer samt tekstil og isenkram. På Føtex' stand kan du møde elever inden for detail, slagter og delikatesse.

Læs mere om Føtex her (nyt vindue)

Grøn Entreprise er en anlægsvirksomhed, der løser opgaver som fx haveanlæg, brolægning og ejendomsservice. På Grøn Entreprises stand kan du møde flere fra virksomheden, bl.a. gartnere og en gartnerlærling

Læs mere om Grøn Entreprise her (nyt vindue)

Kernehuset er en integreret institution. Institutionen er opdelt i to etager, og har ca. 65 børn er fordelt i fire grupper af henholdsvis to vuggestuegrupper og to børnehavegrupper.

Læs mere om Børnehuset Kernehuset her (nyt vindue)

Hvidovre Kommunes IT-afdeling følger med i IT-udviklingen og står for IT-support og drift i Hvidovre kommune. På messen kan du blandt andet møde en It-support-elev.

 

 

borgere og to kommunale plejecentre. De kan også levere til daginstitutioner og diverse kommunale arrangementer.

Læs mere om KommuneKøkkenet her (nyt vindue)

Står for at passe på de ældre og folk der har brug for pleje. På messen kan du møde både sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter.

Læs mere om Hvidovre Kommune - Omsorg og Pleje her (nyt vindue) 

Kemp & Lauritzen er en teknisk installationsvirksomhed, der arbejder med alle de tekniske installationer på store, nye byggerier til mindre serviceopgaver hos både private og erhvervskunder.

På Kemp & Lauritzens stand kan du møde lærlinge inden for EL og VVS.

Malerfirmaet Velling udfører alle typer opgaver inden for malerbranchen og indgår i større entrepriser samt udfører mindre jobs hos private. På messen kan du møde en maler.

Læs mere om Malerfirmaet Velling her (nyt vindue)

SF Studios er en filmproducent, som netop nu optager filmen ’Elsker dig for tiden’ i Hvidovre. På standen kan du høre om, hvordan du kan komme tæt på filmens verden som praktikant, og du kan møde en producer og en producerassistent. 

Læs mere om SF Studios her (nyt vindue)

Hvidovre Sundhedscenter tilbyder støtte og rådgivning i forbindelse med forebyggelse, genoptræning og sygdom.

Læs mere om Sundhedscenteret her (nyt vindue)

Tømrerfirmaet Paulsen A/S er en tømrervirksomhed, specialiseret i tømrerarbejde og større entrepriser – både fag- og hovedentrepriser. Virksomhedens byggesager omfatter bl.a. udskiftning af vinduer, renoveringsprojekter samt nybyggeri og tilbygninger for både privat- og erhvervskunder. På Tømrerfirmaet Paulsens stand kan du møde en byggeleder og en tømrerformand

Læs mere om Tømrer Paulsen her (nyt vindue) 

En af politiets vigtigste opgaver er at sikre, at landets borgere føler sig trygge og sikre, når de færdes i samfundet - så hvis du er nysgerrig på at høre mere om politiets uddannelser og arbejdet som politibetjent, kan du på politiets stand møde to politistuderende fra Københavns Vestegns Politi og en studievejleder.

Læs mere om Vestegnens Politi her (nyt vindue)