Dem kan du møde

Luk alle
Åbn alle

BMS udlejer mobil- og lastbilkraner med specialuddannede kranførere. På BMS' stand kan du møde en kranførerlærling, en HSEQ/HR Assistent og en driftschef.

Læs mere om BMS Kraner her (nyt vindue)

Boblberg er en online portal, hvor man kan skabe nye interessefællesskaber. Det kan være sociale relationer som venskaber, motionsmakkere eller måske en ekstra frivillig. Platformen bruges af mere end 200.000 borgere i mere end 30 kommuner.
På Boblbergs stand kan du møde flere forskellige funktioner bl.a. indenfor event, kommunikation og markedsføring.

Læs mere om Boblberg her (nyt vindue)

Egerbyg er en entreprenør virksomhed, som udfører håndværk inden for flere faggrupper med spidskompetencer inden for især tømrer- og snedkerifaget. På Egerbygs stand kan du møde en tømrer.

Læs mere om Egerbyg her (nyt vindue)

Elsec udfører el- og sikringsarbejde, som fx el-installationer, overvågning samt brand- og alarmanlæg. På Elsecs stand kan du møde flere fra virksomheden, bl.a. en elektriker, en sikringstekniker og en teknisk tegner.

Læs mere om Elsec her (nyt vindue)

El-Strøm udfører alle former for el-opgaver. Alt fra lys- og kraft-installationer over sikringsanlæg som dørtelefoner, videoovervågning og ADK-anlæg (Adgangskontrol) til højspændingsinstallationer for f.eks. tunnelboremaskiner. På El-Strøms stand kan du møde flere fra virksomheden, bl.a. El-Strøms elektrikerlærlinge. El-Strøm tager både EUD - og EUX- lærlinge.

Læs mere om El-Strøm her (nyt vindue)

Falck tilbyder beredskabstjeneste og sundhedsydelser i 30 lande med mere end 30.000 ansatte. På messen kan du blandt andet møde reddere.

Læs mere om Falck her (nyt vindue)

Føtex er et varehus, som indeholder både kolonial- og slagtervarer samt tekstil og isenkram. På Føtex' stand kan du møde elever inden for detail, slagter og delikatesse.

Læs mere om Føtex her (nyt vindue)

Grøn Entreprise er en anlægsvirksomhed, der løser opgaver som fx haveanlæg, brolægning og ejendomsservice. På Grøn Entreprises stand kan du møde flere fra virksomheden, bl.a. gartnere og en gartnerlærling

Læs mere om Grøn Entreprise her (nyt vindue)

Hvidovre Hospital er med til at sikre sundhed og livskvalitet for mere end 500.000 borgere i den sydlige del af Region Hovedstaden. Hospitalet har 3.900 ansatte og forestår hvert år mere end 90.000 indlæggelser, 500.000 ambulante besøg og 7.000 fødsler.

Læs mere om Hvidovre Hospital her (nyt vindue)

Hvidovres daginstitutioner stiller op samlet og anbefaler at blive pædagog. Mere information følger snarest. 

Læs mere om Børnehuset Kernehuset her (nyt vindue)

Står for at passe på de ældre og folk der har brug for pleje. På messen kan du møde både sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter.

Læs mere om Hvidovre Kommune - Omsorg og Pleje her (nyt vindue) 

Scandic er Hvidovres største Hotel og har karrieremuligheder inden for kundeservice (fx receptionist), fødevarer (køkken) og meget mere. Hotellet er en del af Scandic-kæden som arbejder med mangfoldighed og bæredygtighed. 

Læs mere om Hotel Scandic Hvidovre her (nyt vindue)

Hvidovre Sundhedscenter tilbyder støtte og rådgivning i forbindelse med forebyggelse, genoptræning og sygdom.

Læs mere om Sundhedscenteret her (nyt vindue)