For unge

Der er mange uddannelser og jobs at vælge mellem, når man er er færdig med folkeskolen!

Er du en af de unge, der er tvivl om, hvad du skal lave, så kom og få ideer til dit fremtidige job på messen ’Mød en virksomhed’.

’Mød en virksomhed’ er en rigtig god mulighed for at tale med fx tømrere, sygeplejersker, politibetjente, bagere eller pædagoger for at høre om, hvordan deres arbejde er, og hvordan man uddanner sig til deres job.

Du kan møde medarbejdere fra mange arbejdspladser fra forskellige brancher og blive klogere på de mange forskellige måder, du kan bruge forskellige uddannelser. I dag åbner en erhvervsuddannelse nemlig mange døre - også til fremtidige job, vi måske slet ikke kender til endnu!

Her kan du se listen over virksomheder, der deltog på sidste års messe.

Det er gratis at deltage i messen, og du er meget velkommen til at deltage uanset om du er elev i en af Hvidovre Kommunes skoler (6-10. klasse), efterskoleelev, går i gymnasiet eller andre ting. Det vigtigste er bare, at du er nysgerrig efter at få lidt mere viden om, hvilke uddannelser og jobs der er at vælge imellem. Der er nemlig mange valgmuligheder, og på messen får du indblik i forskellige fag, job og virksomheder - og kan forhåbentlig blive inspireret til at træffe dit valg.

Mød en virksomhed foregår i Kometen, Hvidovrevej 280.

Næste års messe afholdes den 9. november 2022. Det kræver ingen tilmelding - du skal bare møde op.